Ana sayfadaki Özelliklerin Alt Yazısını Silme

Ana sayfadaki Özelliklerin Alt Yazısını Silme


Ana sayfadaki Özelliklerin Alt Yazısını Silme işlemi nasıl yapılır? Merhaba bugün Gelişmiş Özelleştirme CSS / SCSS kullanarak Özelliklerin alt yazısını silmeyi öğreneceğiz. Bazı uygulamalarda özelliklerin alt yazısının gereksiz göründüğünün farkındayız. Bunu çözmek adına CSS kullanarak alt yazıları nasıl sileriz bugün bunu göstereceğiz.

1.) Öncelikle uygulamanızı açın “Renkler” sekmesine tıklayın ve sayfanın en sonuna kadar inin. CSS kodları sayfanın en sonunda gösterilmektedir. Normalde bu özellik otomatik olarak aktiftir. Eğer CSS kodlarını görüntüleyemiyorsanız “Göster” butonuna tıklayın.

css göster

“Göster” butonuna tıkladıktan sonra CSS kodları girebileceğiniz bir sayfa önünüze gelecektir.

Not: İçeride mevcut kodlar varsa kodları silmeyin. Bu uygulamanın düzgün çalışmamasına sebep olabilir.

2.) CSS kodları girme alanımızı açtığımıza göre artık kodumuzu girebiliriz. Aşağıdaki kodu kopyalayıp CSS kodu girme alanına yapıştırın ve   butonuna tıklayın.

.homepage .layout li p {
display: none;
}

Hepsi bu kadar! Kodu kaydettikten sonra sayfanızın görünümü aşağıdaki gibi olacaktır. Eski haline döndürmek için kodu silip tekrar kaydetmeniz yeterli olacaktır.

mobil uygulama

mobil uygulama yap

Yukarıda gördüğünüz gibi eğer özelliklerin alt yazısını görmek istemiyorsanız, alt yazılardan kurtulmak bu kadar kolay. Şunu da eklemekte fayda var; Bu kod her menüde düzgün çalışmayabilir. Ekran görüntüsünde de gördüğünüz gibi sadece ana sayfada menü bulunan tasarımlarda bu kod çalışmaktadır. Farklı bir konuda yardım almak istiyorsanız Destek Sayfamıza dönebilir ya da bu bağlantı üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bu yazımızda Ana sayfadaki Özelliklerin Alt Yazısını Silme işlemi nasıl yapılır? anlatmaya çalıştık. Bu tarz özellikler için destek sayfamızın “Nasıl Yapılır?” kategorisini takipte kalın.

Bu makaleyi yararlı buldunuz mu?